Bedrijfsfinancieringen

Bedrijfsfinancieringen

Wanneer je kapitaal nodig hebt, kom je al snel bij de bank terecht voor een financieringsaanvraag. Wij horen steeds vaker dat je deze aanvragen uitsluitend nog online kunt indienen zonder enige begeleiding of ondersteuning. Als ondernemer mis jij wellicht de diepgaande financiële kennis om deze aanvraag bij een bank in te dienen. Daarnaast heb je het al druk genoeg met alle andere dagelijkse werkzaamheden in jouw bedrijf. Dit snappen wij. En die zorg willen wij jou ontnemen.

Daarom zijn wij jouw financieel sparringpartner die jou begeleidt bij elk financieringsvraagstuk. Of je nu een nieuw bedrijfspand wilt aankopen, een krediet voor extra werkkapitaal nodig hebt of een andere grote investering wilt doen, wij staan aan jouw zijde tijdens de gehele financieringsaanvraag. Samen zorgen we ervoor dat jij de financiering ontvangt die past bij jouw situatie, zodat je klaar bent voor de groei van jouw onderneming.

Angela Schoenmakers

Specialist bedrijfsfinancieringen

Angela Schoenmakers

Specialist bedrijfsfinancieringen

De aanpak

Hoe ziet onze begeleiding er precies uit?

Het aanvragen van een financiering is een complex en vaak lang traject. Wanneer wij jou ondersteunen bij een aanvraag, zijn we van begin tot eind intensief betrokken.

Wat wij onder andere voor jou uitvoeren is:

  • Inventariseren van de financieringsbehoefte
  • Sparren over alle financieringsmogelijkheden
  • Inschatten van de haalbaarheid van de financiering
  • Efficiënt structureren van de benodigde financiering in diverse vormen
  • Opstellen van het financieringsmemorandum (indien wenselijk)
  • Indienen van de financieringsaanvraag bij de potentiële financier(s)
  • Onderhouden van contact met de potentiële financier(s)
  • Begeleiden van het gehele proces

Meer weten over onze aanpak? Bekijk hier ons stappenplan bij een financieringsaanvraag!

De experts

De experts die jou ondersteunen

Om het financieringstraject in korte tijd succesvol rond te krijgen, staat er een ijzersterk financieel team aan je zijde.

Angela Schoenmakers
Martijn Kuijer
Maurice Krutzen
Ron Vanvinkenroye

De voordelen

Samen maken wij van jouw financieringsaanvraag een succesvol traject.

Jij wilt snel investeren in de groei van jouw bedrijf met de best haalbare financiering. Daar zorgen we samen voor. Wij combineren onze financiële expertise met ons grote netwerk om voor jou de meest effectieve oplossing te creëren. We spreken de taal van de bank en weten precies wat nodig is om het financieringsproces snel en juist te doorlopen. Daarnaast kijken we ook buiten de ‘traditionele’ bankfinanciering om door verbinding te leggen met mogelijke co-financiers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld crowdfunding, business angels of investerings- en financieringsfondsen. Op deze manier realiseren wij voor jou de meest passende financieringsoplossing.

Jij neemt ons mee in jouw ambitie, wij regelen de rest.

Contact

Samen groeien?

Zit jij met een financieringsvraagstuk in je maag waarbij je ondersteuning kunt gebruiken? Neem dan contact op met Angela Schoenmakers via e-mail of 06 10 86 71 73. Dan gaan we samen aan de slag!

Mogelijkheden